barkócza Creative Commons License 2013.09.11 0 0 89409

Attól függ, mit akarsz. Ha sok (200 liter) egynemű cefréd van, akkor olcsóbb és gyorsabb bérfőzdébe vinni. Az a lényeg, hogy legyen annyi, hogy ne öntsék össze más cefréjével. Otthon akkor érdemes főzni, ha sok kis, különböző tételed van.

 

Egymenetes főzővel kezdő csak szívni fog.

 

Az "egymenetes pálinka illatosabb, de kevésbé ízes" az általános sztereotip vélemény. Ez így nem igaz, mindkét módszerrel lehet ilyet is, olyat is főzni. Itt mi többnyire a hagyományos kisüsti módszert támogatjuk. Az egymentes komoly tapasztalatot igényel. Egyes gyártók ezerrel próbálják rátukmálni az egymenetest a zöldfülűekre, ne hagyd magad.

 

A legnagyobb problémád a leégés lesz. Ha veszel, duplafalút vegyél.

Előzmény: baliga99 (89408)