zozomax Creative Commons License 2013.09.10 0 0 11367

Köszi. Sokféle kisgépem, szerszámom van, fémhez, fához,szereléshez, mindenféle  dolgokhoz. 
Igaz a legöbbje csak hobby kategóriás minőség, de azért használható...
Nem riaszt el, ha be kell szerezni még ezt azt pár tízezer értékben, időm is akad... 
A kasztnit tekintve kb. 200 ezerből szeretnék a végén kijönni a hegesztőgépet leszámítva a költségekből. Műszakilag is szánok rá kb. ugyanennyit. Szóval 4-500-ból szeretném egy nagyon jó állapotra felhozni.

Azt találtam, hogy ha az autómat lecserélném egy fiatalabbra, akkor minimum  5-700 ezret kellene ráfizetnem a cserére és akkor még mindig csak egy ismeretlen előéletű 12-14 éves használt autóm van a mostani 20 éves helyett, amit már hat éve használok. A kétezres évekből már típust választani is nehezen tudok. Ami tetszene is, jónak is találom és árban is megfelel az nem igazán akad.Ezt a 20 éveset viszont szeretem, szépnek találom, minden extra benne van ami nekem kell és szerintem egy hibátlan konstrukció abból az időből, amikor még nem építettek az autókba annyi felesleges, javíthatatlan, parasztvakító hülyeséget, mint pl. manapság. (323 F BG GTA -'94) Ettől jobb nekem már nem kell, ebből csak az állam tudna adminisztratív eszközökkel átszekírozni egy újabba, drágábba, de talán az csak nem történik meg.

Szívesebben adnám egy niváskarcsi féle szakember kezébe, de látnom kell, hogy ezt jól megcsinálni bontással, összerakással, mindennel együtt tán 150-160 óra is megvan és akkor minden flottul ment. Plusz anyag. 
Nincs rá ennyi pénzem, a számomra is megfizethető szakműhelyekkel meg befejeztem. (Ez egy külön, hosszú horrorsztori volna) 

Előzmény: Törölt nick (11366)