bujukcekmece Creative Commons License 2013.09.05 0 0 89088
A pálmaolaj ugyanúgy jó, mint a trafó!
Nem is igazán leég, csak lesül. Nekem is szokott bizonyos cefréknél, amik túlzottan kiszáradnak az üst alján. Nem azért mert marad az edény alján, ez baromság. A fazék arány a bibi. A szomszédom a 120-assal ugyanúgy nem tud 5 óra alá menni, katlanban, fával döngetve, szimpla. Még borpárláskor sem! Nagyon lábos arány, majdnem cső. Sajnos ez az arány akkor sem lesz jelentősen gyorsabb, ha fejed tetejére állsz. Öreganyám sem véletlenül lábasban főztr a lekvárt. A keverő segít a letapadásban, ami a cefre kiszáradását megelőzi, ezálltal a hő jobban eloszlik az üstben, az olaj meg nem hevül fel, mert a folyékony szakanyag nem engedi túlhevülni.
Előzmény: konture (89085)