Jokeva Creative Commons License 2013.09.04 0 0 57545

No figyusz.
Tény hogy a görbéden nincs peteérés, viszont nem is olyan cikk-cakkos, ami aggodalomra adna okot. Sőt, megmondom őszintén, nekem úgy tűnik így első ránézésre, hogy volt egy nyugis eleje, és most, úgy a 25-ik naptól kezd el ugrálni kicsit, alsóbb tartományokban. Könnyen lehet, hogy ha spontán mennének a dolgok, akkor most érlelnél petét.
Elmondom neked, hogy az én bal oldali petefészkem (ANNO) megérlelte és megrepesztette a petét 18-20 napra, így lett 30 napos ciklusom, a jobb oldali petefészkem pedig érlelt és repesztett petét a 28-30 napra, így létrehozva 40 napos ciklust. És ez így ment szabályosan, egyszer 30, legközelebb 40 napos ciklussal. Mire én is rájöttem, hogy miért van ez a kettősség, beleőszültem :) Annyi, hogy a jobb oldali petefészkem szarabb állapotban volt.
Időt kell adni, persze ez a legnehezebb, én is tudom. Aztán a terhessége(i)m alatt is szedtem a 3x1000 metet, viszont a hormonok ugye pihentek, és olyan szépen helyrejöttem közben, hogy szülés után (jelenleg is) 14-ik napon van peteérés, 28 napos ciklussal. Tény hogy most saját fejem után menve D vitamint tolok, és ez rendezte ilyen elképesztő szabályosra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A lapart én elfelejteném a helyedben. Működsz te, nyugi, de huszon- harmincon akárhány évnyi gallyra menést nem mindenkinek tud a szervezete pikk-pakk legyőzni. És, ahogy Ncsk is mondta, a met emelése is sokat tud segíteni.

Kitartás, mérd a hődet, menj UH-ra, szexelj sokat (ez a legkellemesebb része, nyilván), aztán lessük együtt a görbédet :)))

Előzmény: szegedi_lány (57533)