rampi Creative Commons License 2013.09.03 0 0 29412

Robi,tényleg magáért beszélnek a képek,sokkal szebb már a nyulad!Jó látni:))

Kristóf,taknyolni nem is taknyolt, a 10.nap körül hallhatóan vette a levegőt,de már az sincs.Teljesen rendesen lélegzik,csak a sebek utalnak a mixóra.

Én úgy gondolom,hogy az echinacea,mint immunrendszer erősítő segítette,hogy (egyenlőre) jól átvészelje e betegséget. (Én a családomon évek óta alkalmazom a tinktúrát,amit magam készítem és látom, tapasztalom,hogy sokkal hamarabb,gyorsabban gyógyulunk egy-egy vírusos vagy más betegségből )

Ahogy néztem képeket a mixós nyulakról,a mi nyulunk a nagyon enyhe kategóriába tartozna,ha lenne ilyen besorolás.Rosszabbra készültünk,persze még nem bízom el a dolgot,nyugtával dícsérjük a napot. De a 23.nap már bízatató szerintem. Bár maga a nyúl nem egy nagy húsnyúl,eleve kis csontos volt amikor kaptuk,bár mivel megunt húsvéti nyúl volt,nem is igazán figyeltek a jó takarmányozására. Most már nagyon kíváncsi leszek mit tudunk belőle kihozni. Ha felépül, felerősítjük,aztán télen,legkésöbb tavasszal mehet a bakhoz nász-éjszakára, de majd meglátjuk mikorra lesz elég erős,sietni nem fogunk vele.

Előzmény: TimáriKristóf (29408)