Monek Tamás
2013.08.30
|
|
0 0
4037
|
Köszönöm az ötleteket Kormoss'!
Annyi kérdésem lenne, hogy a darált búzás cefrét azt naponta kell kevergetni, vagy ne nyitogassam nap mint nap, ezzel megidézve az ecetesedés folyamatát?
A likőrösökhöz is lenne egy kérdésem! Sajnos régebben ROBI876 javaslatára fittyet hányva maxaromával próbálkoztam szeszesital ízesítéséhez... nem volt jó ötlet, bocsi Robi! :)
Milyen színtelen szeszesital aromákat ajánlatok? Én ezt találtam http://olaszsped.com/index.php?main_page=index&cPath=13 valaki próbálta már ennek a forgalmazónak a termékeit? Mik a tapasztalok? Amúgy nekem a virgin vilmoskörte aroma az bevált, de ott nincs nagy választék szeszesital aroma szempontjából. |
Előzmény: Törölt nick (3985)
|
|