Monek Tamás Creative Commons License 2013.08.30 0 0 4037

Köszönöm az ötleteket Kormoss'!

 

Annyi kérdésem lenne, hogy a darált búzás cefrét azt naponta kell kevergetni, vagy ne nyitogassam nap mint nap, ezzel megidézve az ecetesedés folyamatát?

 

A likőrösökhöz is lenne egy kérdésem! Sajnos régebben ROBI876 javaslatára fittyet hányva maxaromával próbálkoztam szeszesital ízesítéséhez... nem volt jó ötlet, bocsi Robi! :)

Milyen színtelen szeszesital aromákat ajánlatok?
Én ezt találtam http://olaszsped.com/index.php?main_page=index&cPath=13 valaki próbálta már ennek a forgalmazónak a termékeit? Mik a tapasztalok? Amúgy nekem a virgin vilmoskörte aroma az bevált, de ott nincs nagy választék szeszesital aroma szempontjából.

Előzmény: Törölt nick (3985)