zlota Creative Commons License 2013.08.29 0 0 8186

Pont most reggel néztem én is, hogy mennyivel kisebb most a pollentrehelés, mint tavaly ilyenkor.Szerintem ez nem a kormányzatnak köszönhető,hanem mert egyszerűen nem volt eső.Kiégett minden. Parlagfű azért zöldelik, de nem méteres bokrokban rekordvirágzással.

Sajnos az eső nem tett jót, most majd lesz neki ereje virágozni. :((( Jó kis öntözést kapott. Ez elég neki egész szezonra.

 

Én sok éve vagyok allergiás, de idén- fentieket figyelembe véve- tünetmentes vagyok. Most 1 hónapja szedek Telfastot és Nasonex orrsprayt.

Soha még ennyire jól nem voltam!

Komolyan ajánani tudom, mert ha valaki tudja milyen egy kemény allergiás 2 hónap... hát én tudom.

Tavaly injekciót is kaptam.Most is itt van tartalékba, de egy szezonra nekem abból is több kellene.

Probáltam fényterápiát, sóspipát,sóbarlangot,bipollent stb.Gyógyszerekből, clarintin,zyrtek,meg vagy még 3-4 féle a most relámozottakból, már a nevükre sem emlékszem.Orrspary függő is voltam párszor - Otrivin termékcsalád ami használt, de tönkreteszi az orrod.(csak a sima volt jó a allergiás az sokkal kevésbé használ.)

Egyszer még egy vásáron parlagfűkivonatot is kóstoltam - olyan tüneteim lettek tőle, mint főszezonban!Nehogy szedjétek összevissza!!!

Max speckó orvosi pollenhozzászoktató kúrát tudnék elképzelni mégm de olyan az országban nem nagyon van és nem elég 1 év hanem több kellene.

 

Nem én találtam ki a Nasonex + Telfastot , hanem itt olvastam már többektől is, hogy szteroidos orrspray kell, de időben elkezdeni fújni- bevált eddig!Köszönöm.Kár hogy eddig én is későn kezdetem eddig megelőzni.Most 1 hónapja szedem

 

Közben találtam egy fórumot  a Nasonexre

 

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=72593&step=0&bw=1

 

Jövőre probáljátok ki és jelezzetek, hogy nektek is bevált-e.Jókat írnak róla, de nem azonnal hat- hetek kellenek neki!