trashmetal Creative Commons License 2013.08.27 0 0 3997

Sziasztok!

 

Lelkesen olvasom már egy jó ideje, a fórumot, de az évek alatt felhalmozott tudás nem kis mennyiség

(még csak a téma 1/5-ét sikerült magam mögé tudni)...

 

Ami viszont nagyon érdekelne, az Öreg-Muslinca által közzétett savanyú cefrés módszer...

Mindenképpen kukorica whiskeyt szeretnék csinálni, kevés más hozzáadott gabonával

 

A fő kedvenc a Jack Daniel's és egy hasonlót szeretnék megcélozni...

Nagyjából már mindent tudok, azt is hogy savanyú cefrézéssel készül..

 

Namármost a savanyú cefrézés módszere is adott általatok, de a cukor szemet szúr benne...

Csak gabonával cukor nélkül hogyan lehet megvalósítani ezt a módszert, hogy cukor nélküli igazi gabonacefrém legyen???

 

Válaszotokat előre is köszönöm!