Szeleszte Creative Commons License 2013.08.25 0 0 57518

Szia

 

Kicsit el voltam a tengelyem körül, ez a terhességi cukorbetegség körülötti cécó megviselt:) Sport: heti 2* úsztam a sportusziban 1000 métert 33 perc alatt, és heti háromszor konditermeztem: ott volt fél óra stepp majd az izomerősítők, majd fél óra bicikli vagy gyorsabb séta a futópadon. Meg igyekeztem sokat sétálni, ha jött a tavasz biciklivel menni dolgozni. A séta fika a mai napig megmaradt, a többi sajnos nem mehet. Első baba:):):)

 

Diéta: Sikerült összeszámolnom voltak napok amikor 110-120 gr-ot ettem meg és akkor tényleg nagyon falhoz menős volt. Most 150 gr-al már egész jól vagyok jövök megyek, csak nagyon ösze kell válogatni mit mivel eszek főleg az ebéd és a főzésnél gond. Fontos berakni a fehérjéket: sajtok, húsok, zöldségeket: paradicsom, uborka, cékla, paprika ezeknek nincs vagy minimális a ch tartalmuk. Én is falnak mennék ha csak a szénhidrátot ehetném meg.

 

A te esetedben valószínű, hogy a fizikai munkához emelhető a ch mennyiség akkor 180-200 gr-ra is. Legalábbis nekem ezt mondta a dietetikus, hogy ha ledolgozom és lemozgom akkor vagyok egyensúlyba, ha nem szédülök de nem is hízok. Nálad hogy áll ez a súly dolog? Ha fogynod kellene, akkor viszont múszáj kalória és ch megszorítás is tartani. 

 

A baba 756 gr-os 30 cm volt 25 hetesen pont megfelelt napra pontosan az előírásoknak:) Akkor úgy érzéssel saját diétám szerint ettem, ami azt jelenti hgoy a fő alapelveket tartottam, és nem méricskéltem számolgattam. Kicsit hiányzik is a saját sütési muffin, piskóta amit délután jó ízűen megettem, de most hogy babás vagyok inkább lenyomom a barackot mégis csak gyümölcs és mégis csak babás vagyok:)

Előzmény: takacsheni (57517)