Borsos Daniel Creative Commons License 2013.08.22 0 0 2445

Nézem,h a Sislitől egy megálllóra van a Trabzonspor (Profilo pláza) , nicns olyan messze, mondjuk én a Sultanhamed-ben akarok megszálni, közel a látnivalóktól. Bármiféle infót megtudsz, annak csak örülni tudok :) Szívesen látom itt a fórumban. NAgyon rá vagyok kattanva erre a meccsre, pedig még 2 és fél hónap.

 

HoriFTC: Elöször is Hajrá Fradi. 8-án megyek ki Isztambulba, erre nem is gondoltam,h akkor a szállásra postáztassam ki, bár lehet az lesz,h itthon megrendelem elötte pár nappal és akkor személyesen át vesszem. Még így is nyerek 1-2 napot, és hamarabb megtudom vásárolni a jegyeket. Most néztem,h a hétvégi meccsre tegnap vagy ma reggel megkezdték az árusítást: elsőkörben asszem valami fener mobillal rendelkezők vásárolhattak, második körben a klubtagok és holnap reggel 10től már mi halandók,akiknek semmi nincs.

Modnjuk 8-án első utam a szállás elfogalása elött a fener stadion lesz, mert úgy is csak a legtöbb helyen délkörül lehet elfogalni a szobát, plusz Kadiköy-ön keresztül vissz az út a szállásra.. 

Előzmény: Feyyaz TR (2443)