Feyyaz TR Creative Commons License 2013.08.22 0 0 2443

Tegnap este már nem válaszoltam,mert "kiütött" a Fenerbahçe BL-selejtezőjének "élménye"... (Beşiktaş fan vagyok,de nemzetközi meccseken tiszta erőből drukkolok minden töröknek).

 

Igen,összekeverted az Atatürk és a Galata stadiont,de látom,hogy most már minden tiszta!:) Sokkal nagyobb baj az,hogy nem tudok segíteni,mert amikor ilyen céllal utoljára ott voltam,az Atatürk,a Beşiktaş és a Fenerbahçe stadionok mellett a Türk Telekom Arénára már nem jutott idő. Tehát ott még sosem jártam.:(  De a srácok már megírták,hogy miként jutsz el oda,viszont csatlakozva Horihoz,szinte biztos vagyok benne,hogy csak úgy,"simán" nem látogatható az sem. Ellenben hivatalos fan shopot sál vásárlás céljából találni fogsz ott is. (Ár itt is 20 líra).

 

Hivatalos Trabzonspor fan shop 7 db működik Isztambulban. Te talán legjobban a Mecidiyeköy kerületben lévőt tudod megközelíteni (Profilo pláza). A cím: Cemal Sahir utca No:33. szám. De szívesen elküldöm a többi 6 bolt címét is,ha kéred!

 

A Discovery sorozat törökös epizódját én felvetettem DVD-re,mert azt folyamatosan nézni akarom!:)

Van egy komoly gondom! Az én török nyelvtudásom csak amolyan konyhanyelv... :( Utcán bármikor elmondom,hogy mit akarok,de komoly,írott szöveg lefordítása...ahhoz én kissé kevés vagyok... De kértem segítséget,és a következőket tudtam meg: a Fener klubtagsági kártyából 3 változat létezik. Első a "sima",ezért valamilyen kedvezmények kaphatók,plusz lehet vele meccsbelépőt nyerni! A második az "arany" már 5% kedvezményt ad a Fener boltokba,és jogosultságot ad,hogy a klub intézményeit (uszoda,fitness) használhasd. A "platina" már 10% kedvezményt ad a boltokra és az intézményekbe. Hogy Magyarországra kipostázzák-e??? Hát ezt nem tudom... De megpróbálok ebben is segíteni.

 

Hotel: igazából szerintem ezzel nem nagyon lehet olyan rosszul járni. Igen sok olyan színvonalú van,mint a Hotel Nezih.

Előzmény: Borsos Daniel (2441)