Feyyaz TR Creative Commons License 2013.08.17 0 0 2353

 

Merhabalar! :)

És külön Merhaba Cassano arkadaşim,jó régen beszéltünk már! :)

 

Nos:a Beşiktaş valóban nem az eredeti otthonában játszik majd a szezonban,mert bontják az Inönü stadiont. A csapat hazai pályája a nagy rangadókon (tehát a ősszel a Trabzonspor és a Galatasaray) az Atatürk Olimpiai stadion lesz,de egyébként végig az idényben a Kasimpaşa stadionja lesz az albérlet! A Galata stadionja komolyan szóba sem jöhetett,viszont májusban folytak arról tárgyalások,hogy esetleg minden meccs Izmirben lenne!?!?!? Ezt a butaságot szerencsére azért elvetették!

 

Fanshop: mindenképpen a legújabbat javaslom,ami ugyanúgy Beşiktaş körzetben van,azon belül pedig Sinanpaşa kerület. Egy 7 emeletes toronyház,ami este 9-ig van nyitva! Egyébként 24 Beşiktaş bolt van a városban,úgyhogy beléjük lehet futni. :)

Az a Cevahir pláza Şişli körzetben van amúgy,eszerint kell keresni. És igen,van benne Galatasaray bolt is,a másik kettő mellett.

 

Az Atatürk Olimpiai stadion valóban nem látogatható,de az enyhe török tudásomnak,és a kőkemény török foci fanatizmusomnak köszönhetően én azért bejutottam.:) Még a stadion igazgatójánál is jártam,a saját irodájában.

 

En Büyük Beşiktaş!

 

Üdv:

Feyyaz

Előzmény: Borsos Daniel (2281)