pankotyika Creative Commons License 2013.08.15 0 0 135

Tápiószőlős igazi csendes részén felújitandó házat cserélnék!

 

Állattartásra, mezőgazdaságra vágyik? Ne keressen tovább! Ez itt az ön álmainak a háza! Igaz, hogy fel kell újítani, de egy ügyes kezű embernek ez nem gond! ( Sőt már mi is elkezdjük a felújítást! )

 

2 nagy szoba, előtér, fürdőszoba (!), konyha található a házban. Igaz, hogy a fürdőszobán is kell mostanság csinálni egy-két dolgot, de ez önnek azért jó, mivel úgy alakítja ahogy csak szeretné! Melléképület is található ezen a vadregényes tájon! Sőt egy pince büszke tulajdonosa is lehet, ha ön úgy gondolja! A házban víz, villany található. Gázt azt palackban kell hozni, de az utcába bevezették már! Sőt akár az új tulaj a házba is bevezettetheti! Két kút is van a kertben, egy fúrott, és egy kerekes kút!

 

S most térjünk is rá, hogy cserébe mit szeretnék. Egy budapesti kis lakást, akár önkormányzatit, a lényeg, hogy költözhető állapotban legyen! Esetleg Budapest környéke is érdekel, ugyan ilyen feltételekkel. Sőt el is adom akár, ha önnek ez szimpatikusabb megoldás! Tápiószőlős legolcsóbb háza lehet az öné, most csak 3 millió Ft-ért! ( Alkudni szinte kötelező! :) )

 

S képet bármikor szívesen küldök! :)

( tel.: 06304507214 )