MissLemon Creative Commons License 2013.08.13 0 0 2170

Egyetértek, ez már szánalmas, és mélységesen sajnálom, hogy két hét kihagyás után visszatérve, ugyanaz a csontrágás megy. Nagyon fárasztó, részemről ennyi volt.

Próbáltam én is értelmes beszélgetést kezdeményezni, folytatni, de ez itt úgy tűnik reménytelen.

A kritizálás felsőfokon az persze tökéletesen megy - tisztelet a kivételnek pl. neked Tom Ace, s szerencsére vannak még páran rajtad kívül is.

 

Beszólnak egyesek úgy (név szerint Sillya), hogy arra nem képesek, hogy két hétre visszaolvassanak, és jár a szájuk. 10 évre nem kellett volna visszaolvasni, de tudod kedves Sillya én sok helyen beleolvastam, s 3 évre végképp visszaolvastam, mielőtt belebebrekegtem volna mások társalgásába. (Keress vissza, ha érdekel mikor volt, segítek, csak egy éven belülre kell visszaolvasnod!) Miért? Mert érdekelt a téma, s feltételeztem, hogy ennyi idő alatt született is itt valami, s szól valamiről ez a fórum. Ellentétben más topikokkal, melyek élnek néhány nap vagy hét erejéig.

 

Utólag pironkodva elnézést kértél, tudom, ez nagyon kedves, de kissé visszásan hat. Ha hallgattál volna - s inkább olvasol előbb - bölcs maradtál volna. Ez tán némi tisztelet lenne fórumtársaid felé is, mellyel azt mutatnád érdekel mások hozzászólása is, nem csak az a cél, hogy te bepötyögj valamit siettem, nem érek rá címszóval.

Ha sietek, nem érek rá, akkor nem ülök le ide, ennyi!

 

Na sziasztok léptem, ebből a fórumból most van elegem!!!

 

Minden jót minden L.L.L. rajongónak.

Előzmény: Tom Ace (2153)