Törölt nick Creative Commons License 2013.08.11 0 2 10885

Koleszos történet:

 

Még 15 voltam, amikor az egyik nap estefelé, a kolitársam (ketten voltunk a szobában) takaró alatt feküdt és nyögéseket adott ki magából, meg verte is a szerszámát.

 

Én úgy viselkedtem mint aki tudomást sem vesz a dologról, bár már a gondolattól felált az enyém is ,gondolkozdtam, milyen lehet egy velem korabeli fiúval csinálni. Néztem, meredt szememmel, és megszólított nem akarok e mellé feküdni?  Én melléfeküdtem, és hangosan felnevettett, és kérdezte: "ruhástól?" . Rajta nem volt semmi, én meg annyira zavarban voltam, köpni nyelni nem tudtam. Nem is kellet semmit sem csinálni, mert Ő mindent levetetett rólam. Amikor az alsógyatya is lekerült, elkezdte lazán, nagyon nagyon lassan nyalni, majd szopni a farkam, nekem 15 cm volt, neki is kb ugyanekkora. Ez körülbelül 15 percig ment, utána egymásra feküdtünk, és hevesen smárolni kezdtünk :) . Ezután következett az igazán jó része, ő kérte, hogy 69-ben folytassuk tovább. Nem tudtam ellenálni, hisz már láttam a farkán, hogy van rajta egy kis előváladék, és tudtam nem kel sokat erőlködnöm hamar el fog élvezni. Nem igy volt. még legalább 15 óráig szoptam, és utána egy hatalmasat a számba lövelt, nem tudtam reagálni, a szám habzott a spermájától. :) Nagyon jó íze volt de nem nyeltem le :).

 

Utána finoman kérte hogy ujjazam meg, megtettem, és lazán beledugtam a farkam a lukába, hatalmas érzés volt.  Több mint fél óráig dugtam, és közbe smároltunk is, és hatalmas érzés volt. Ez volt a legszebb estém, neki is nagyon tetszett. Ez alkalom után, már csak hetente tettünk ilyet, de nem bántuk meg. :)

 

Remélem tetszett, most 18 vagyok, ha esetleg valaki szeretne többet. Irjon :)