soonó Creative Commons License 2013.08.11 0 0 35750

Tulajdonképpenik arról van szó, hogy van itt egy vasútmodellbörze, amit nevének megfelelően használunk, adunk-veszünk. Vannak szabályai, én ennek megfelelően. Aztán van, aki meg nem.

Múltkor dilemmába estek, hogy felvetettem, az-e a kereskedő, aki annak mondja magát, és elad 1 db repüllőgépmotrot 5.000.000 pénzegységért, vagy az, aki elad 500 db modellt 10.000 buznyák darabárért.

Namostan a Zindexnél összeült a kupaktanács*, és nem történt semmi, mert nem is történhet.

Ezért brahiból dobálják ki a nevemet, meg önhatalmúlag neveznek el mindenfélének, azt hiszik, hogy ez vicces.

Most éppen az egyik jóképességű, belefutott a saját hüJeségébe, mert most ott tartanak, hogy eddig az volt a sztenderd, hogy vasútmodellt sötétben-gyorsan-kapualjban seftelve kell árulni, ez a menő. Aztán jöttem én, aki garanciával-számlával, stb. Ez meg megfütyülte hazugságokkal fűszerezve, pl olyan buta, hogy számláért reklamált az egyik mondatában, miszerint nem kapta meg, mert nem volt nálam számlatömb**, másik mondatában meg arról regél, milyen tételek szerepelnek a számlán. Szóval logikai érzékük az hát, no. 
Az a vicc, hogy még nem jöttem rá, miért csinálják, mert nincs épeszű magyarázat a butaságukra,......kivéve talán az írigység.

Aztán csináltam a napokban a boltkozpont.hu honlapomon ingyen hirdetési lehetőséget, ahonnan nem dobo ki senkit, most meg ez nem tetszik nekik. Magyrul, jót nem tudnak, hörögnek érte, ha én csinálok jobbat, az sem jó. :-)))

 

 

*: ült a lófaszt, értelmezni sem tudták a kérdést, olyan hallvaszületett ötlet, mint Matolcsy luxusáfája, ami kivitelezhetetlen, mert eleve aki drágább cuccot vesz, az áfát is többet fizet.

 

 

Előzmény: spapda (35747)