takacsi Creative Commons License 2013.08.10 0 0 78502

Most olvastam a GHíreknél:

" Vörös István petíciója, amiben 22 aláírással  a HÉV vonal föld alá süllyesztését kezdeményezi, irreálisnak tűnik azáltal, hogy ez az elképzelés több mint 10 milliárd forinttal növeli meg a HÉV ezen jellegű fejlesztését. Kivéve, ha mint ezt a petíciójára adott válaszomban megfogalmaztam, a szeptemberi testületi ülésig biztosítani tudja a kormány támogatását és az így szükséges 20 milliárd forint rendelkezésre fog állni. Ilyen garanciát eddig nem kaptam a képviselő úrtól."

 

Ugyanerre jutottam.

Olvasom azt is, hogy "Nem felel meg a valóságnak a gödöllői Fidesz honlapján közzétett cikk azon állítása, hogy a HÉV vonal föld alá süllyesztését „a jelenlegi városvezetés nem támogatja”."

Teljesen logikus. Hiszen ha megnyílnának olyan pénzforrások, amelyek felett nem diszponál Gödöllő vezetése, de esetleg a fideszesek segíthetnek nyitogatni, akkor nincs az a gödöllői vezető, aki nem a jobb megoldást választaná.

Ezért elhibázott aláírásokat gyűjteni a pénzeszsák kinyitásának ösztönzése helyett.

Ha megvan a pénz, akkor kell nekiesni a gödöllői vezetőknek, hogy megszereztük, tessék elfogadni az általunk javasoltakat.

Ha nem állnának kötélnek, akkor kellene aláírásokat gyűjteni.

Gondolom ez mindenki számára logikus.

Remélem Vörös István képviselő úr számára is.

Előzmény: takacsi (78451)