Krissz03 Creative Commons License 2013.08.02 0 0 87705

Ha nagyon sűrű a cefre (márpedig ha vizet sem tettél hozzá, akkor szerintem az), akkor nagyon kis lángon dolgozz. A kis lángnál nem fog folyni, szóval ha lassan csepeg, az is jó. Az egyik ismerősöm dolgozik úgy, hogy cefrézésnél nem tesz hozzá vizet, csak főzésnél az üstöt félig tölti cefrével, és akkor tölt vizet hozzá. (Elmondása alapján neki bevált. Én így még nem dolgoztam, de lehet hogy jó.) Így a leégés esélyét is csökkenti és jobban lehet neki tolni a lángot is. Ahogy olvastam, a főzővel kapcsolatban minden rendben van, kivéve a 23 literes hűtő. Számomra kicsit kicsinek tűnik (hamar felmelegszik a víz). Én is cserélem a hűtőben a vizet, de nekem egy 120-as hordó oldja meg a hűtést, szóval az bírja! (Igaz, hogy a főzőm is nagyobb, 25l-es.) :)

 

Előzmény: toalettduck (87700)