Miklós1 Creative Commons License 2013.07.30 0 0 87493

Hány hetes a cseresznye cefréd? Ilyen melegben a legtöbb erjedés egy hét alatt lezajlik, azonnal főzzük. Ha nem ez a helyzet akkor nem tudhatod miféle romlást engedtél elhatalmasodni a cefréden azzal, hogy hetekig tároltad. Nem tudom mi lehet az a nyúlós, de ha átjön a cefre az a túl nagy fűtéstől van, próbálj kisebb lángon tüzelni a fával, tudom, nem mindig könnyű.

Szkajvolker Lajos

A snapszmester.try. hu reggel nem jött be nekem, de a .pdf fájlok, mint a nabiti kiskáté vagy a Gyakorlati pálinkafőzés (egyszeregy) elérhető volt.  Tehát a honlap címoldala nem működik, de a belsejébe be lehet lépni. Lehet, hogy ez okozza a látogatottságot.

A főoldal most sem működik.

Előzmény: jani&999 (87490)