Feriba51 Creative Commons License 2013.07.28 0 0 87410

"A lustaság fél egészség. :-)"

 

Talán jó ez a mondás, de ide nem érvényes.

Először is a minőség az első rangú kritérium.

Másodsorban pedig az úgynevezett "egymenetesek" főzésénél nem nagyon spórolunk időt. Talán nem is spórolunk. Az az, egy menet majdnem addig tart mintha kétszer párolnánk le. Logikus is, hisz a párák nagy részét visszahűtjük, visszacsurog és kezdődik minden előről. Nem is lehet megzavarni, fizikailag képtelenség (legalább is az én rendszeremben). Így is nagyon rotyog a cefre. Hol van már az a csendes párlás???:-)))

Amikor pedig áttérek az utópárlatra leveszem a hűtést, a deflegmációt és mehet, ahogy a csövön kifér.

Az utópárlat megy a következő azonos cefrébe.

Jó nedűt!!!

Előzmény: snapszmester (87394)