mariannvarga Creative Commons License 2013.07.27 0 0 57456

Sziasztok!

 

Rég jelentkeztem, ezért gondoltam írok, ha esetleg vkit érdekel:) Csinálom továbbra is az előírtakat, az endokrinológus előírta szeptemberi viszontlátásig a mínusz 8 kilót, ebből 5 kipipálva. Csak meglesz a többi is. Sajnos a gyerkőc még mindig nem sikerült :(

Pár hete nőgyógyászt váltottam. Egyrészt önszántamból, másrészt (mint utólag kiderült) el is ment tőlünk a volt nődokim, így pont jókor történt a váltás.

Az új doki meghallgatta az előzményeket, a pcos-hez nem szólt semmit. Miután meghallgatott, szépen előírt egy csomó vizsgálatot, mely meg is kezdődött kb. 2,5 hete egy petevezeták átjárhatósági vizsgálattal. Nos a vizsgálat alatt nem értettem, miért mondták, hogy ez nagyon tud fájni, ugyanis alig feszített egy kicsit. Szerencsére hamar kiderült, hogy ezzel semmi gond, tök jól átjárható mindkettő. Na aztán hazafelé menet begörcsöltem, sehogyse volt jó, egész nap csak fetrengtem utána. Másnapra elviselhető volt a fájdalom, már nem kellett gyógyszer. Viszont azóta is fáj néha hol egyik, hol másik petefészkemnél. No nem vészesen, de azért ........ MA pedig nemhogy fáj, hanem lüktet a bal oldali. Nem tudom mitől van ez. Tegnap voltam vérvételen 24. napon ,de most nem volt mellette semmilyen vizsgálat. Nem értem, mitől van ez.

 

Remélem jól telik a nyár mindenkinek:)

 

Szeleszte, hogy vagytok?

 

üdv

 

M.