tothkalman Creative Commons License 2013.07.24 0 0 67795

Tisztelt Egybegyültek,

 

A következő problémára keresek megoldást, illetve vállalkozó szellemű szakembert (ez utóbbi elég fontos): A fűtési rendszerem kb. 90%-ban készült el, üzemelt a télen, fűtött, és meg is voltam vele elégedve, de szeretném, ha valaki befejezné nekem!

 

A jelenlegi állapotok: Kondenzációs Bosch kazán 300l-es Bosch tárolóval, jelenleg csak padlófűtési körök (kb 20 db) melyeket egyenként szeretnék vezérelni a megfelelő szobában levő termosztáttal (vezetékezés kész, programozható, 2 vezetékes termosztátok a szobákban felszerelve), minden fürdőszobában van törölközőszáritó radiátor is amiket szintén be kellene kötni (fel vannak szerelve, de nincsennek rákötve a rendszerre). A HMV keringetőszivattyúja valamiért nem megy, van én nem tudom beinditani, de korábban ment, ezt is meg kellene vizsgálni, illetve valami áramkört beállitani, hogy vagy hőmérsékletre, vagy időre kapcsoljon nekem.

 

Az egész rendszeremet szeretném még megbolonditani egy GSM átjátszóval, amivel egy telefonhivással bekapcsolhatom a hazaérkezésem előtt a fűtést, és akkor nem a hideg házba kellene hazaérkezzek.

 

Köszönöm előre is annak aki válaszol!