spapda Creative Commons License 2013.07.23 0 0 43912

"De nyilván kell a hiszti, mert mielőtt kitört az amerikai Afganisztán, addig eléggé összeszűkült a piac. Oszt Amerika óta ismét valami 90%-os arányban látja el az ország kokóval a bolygót. Úgyhogy nyilván rendet kellett rakni, hogy az amiké legyen a tuti üzlet. Szlejer, meg megy hozzájuk csicskának."

 

Van benne valami. Amúgy meg szerintem nem afgánba megy a mi hősünk, csak afgánosat játszani a csehekhez, de ez mindegy is, hiszen az ilyen szájhősöknek sem olyan nagy falat. Itt van például ez a bringás csávó, halálra vált arccal néz a kamerába, miközben szervezett bringatúrán(!) vesz részt pont most (júl. 7-29.) Afganisztánban. 3200 angol Fontért együtt retteghetsz vele.

De ez a hölgy is az életéért harcol a linken található képen, miközben síelni ment a cimbikkel Afganisztánba. A New York Times is csak a szuicid egyéneknek ajánlja az afgán Wakhan-folyosó bejárását, ugye? A Geographical, az angol Királyi Földrajzi Társaság lapja (megjelenik 1935 óta) is valószínűleg elírta, nem Afganisztánban kóborolt a cikk szerzője, hiszen az nagyon para hely, ahová csak a kemény legények mernek menni. Szóval nem minden fehér népség narkó-katona abban az országban.