spapda Creative Commons License 2013.07.23 0 0 43894

A vásári troll visszatért, üdvözlünk körünkben! Tényleg ennyire fáj, hogy be lettél szopatva a műanyag bogyós vacakkal? Illetve gondolom azt is nehéz elismerni, hogy bepróbálkoztál az angolautós trollsággal, csak teljesen rossz embernél, és most égeted magad azzal, hogy próbálod kimagyarázni. Bűzlik az izzadtságtól...

 

Csak azt nem értem, hogy adott egy sikeres ember, aki megteheti, hogy Toyotát vegyen és szépen átépítse, jó fotós felszerelése van és viszonylag jó szeme is ahhoz, hogy használja, szereti a fegyvereket és az a szerencséje, hogy lehetősége is van rendszeresen újabb példányokat kipróbálni, illetve ezekről cikkeket írni, továbbá megengedheti magának, hogy hódoljon fegyveres-szimulációs hobbijának, felszerelje magát, nemzetközi eventekre járjon, utazzon és fotózzon a nagyvilágban, szóval egy ilyen embernek miért az ad boldogságot, ha egy fórumon tetszőleges téma során beböfögheti a szar-fos-angol-autó című mantráját? Gyanús, hogy kognitív disszonanciáról van szó.

 

Amúgy meg gondolom a pénteken kezdődő Protector X.-re mész afgános-seggrepacsit játszani műanyag puskával meg gumibogyókkal...Csehországban. LOL. Cak hát ezt az előzmények fényében már ciki lenne bevallani, hiszen "Itthon is rendes csúzli van a kezemben, szóval miért mennék "csak bogyózni" messzefődre". Ha pedig e kérdésben mégis tévednék, akkor egyszerűen csak gyenge képességű vagy, hogy egy 3x feltett kérdésre nem tudsz összehozni egy épkézláb választ. Mindkét forgatókönyv elég kellemetlen lehet, megértem.

Előzmény: Szlejer_ (43893)