spapda Creative Commons License 2013.07.22 0 0 43891

"Mivel csak Te meséltél itt az afgán viszonyokról, ezért csak a saját hitelességed jöhet szóba - ammeg ugye nincs, mivel sosem jártál ott. Nagyon megütötted magad, segítsek felkelni? :-))"

 

Elmondtam a véleményem arról, hogy necces helyet találni közel is, mivel vannak hiteles emberek, akiknek a beszámolója többet ér az ide beböfögött szavaidnál. Konkrétan semmi olyan nem mondtam az afgán viszonyokról, ami ne lenne igaz. Azt mondtam, hogy járnak arra emberek, akik vissza is jönnek, és lehet ott dolgozni, mert hagyják. Kérlek cáfolj, ha tudsz, ha nem, akkor buktad. Ennyi.

 

"Sosem állítottam, hogy volt angol autód. Lehet nem kéne "mindig nagy pofával baromságokat" beszélni? :-))"

 

Megint rosszul értelmezed a sorokat, de már megszoktuk. Hol írtam, hogy állításod szerint angol autóm van? Na hol? Sehol. Szóval ezt is becumiztad. Bepróbálkoztál az angolautós szivatással, csak eltévesztetted a házszámot. Mással is előfordul.

 

"Sajnos előbb volt az afgán vízum, és erre dobtad be a szuper adu-ász aknamezőt, amit tudnál mutatni, meg minden. Olvasni kéne, na."

 

A szent afgán vízum! Ez nálad valami fétis? Furán értelmezed az emberek szavait, ha folyton fütykös-méregetést vélsz felfedezni minden megjegyzésben. Fúrómester azt mondta, hogy parázni fogsz Afganisztánban. Én erre azt mondtam, hogy nem biztos, mert nem feltétlenül para hely, legalábbis nem parább, mint bizonyos európai helyszínek. Olvasni kéne, nem beleképzelni mindent a sorokba! Lehet, hogy téged lőttek már meg Afganisztánban vagy raboltak el/ki hegyi kecskepásztorok/tálibok/amerikai katonák, de sokakkal ez nem esett meg.

 

"Itthon is rendes csúzli van a kezemben, szóval miért mennék "csak bogyózni" messzefődre? Most akkor (idéznélek) "lövésed sincs arról, ki vagyok", és ezért hülyeségeket kérdezel? :-))"

 

Lövésem sincs, ezért - veled ellentétben - én kérdezek. Kétszer is megkérdeztem, hogy "És mit csinálsz Afganisztánban? Ott rendes csúzli lesz a kezedben, vagy csak bogyózni mész?" A három kérdésből 2-re sikerült eddig valami válaszféleséget böffenteni, szóval vagy nem érted ezeket az egyszerű mondatokat (Olvasni kéne, na), vagy nem akarsz válaszolni, vagy ha válaszolsz, meg kell ölnöd a minimum 150 általad próbált lőfegyver egyikével. Csak akkor nem értem, hogy miért frenkizel az afgán vízummal, ha nem beszélsz róla?

 

"Itthon is rendes csúzli van a kezemben, szóval miért mennék "csak bogyózni" messzefődre? Most akkor (idéznélek) "lövésed sincs arról, ki vagyok", és ezért hülyeségeket kérdezel?"

 

Azért kérdem, mert magadat úgy definiálod, mint "traveler, trail rider, sport shooter, offroad and milsim enthusiast". A kérdés pedig arra vonatkozott, hogy milsimezni mész-e afgánba? Ha összerakod a kettőt, akkor egy eléggé értelmes kérdést kapunk, hiszen utazó és milsim rajongó vagy. Ha ez szerinted hülye kérdés, akkor segíts már ki, mi lett volna "nem hülye" kérdés az afgán vízummal kapcsolatban?

 

 

Amúgy meg simán el lehetne ismerni, hogy a fagyi visszanyalt, vagyis a troll módszeredet használva kicsit övön aluli volt tőlem a milsimes fika, és ezen húztad fel magad. Amit persze nem fogsz elismerni, hanem tovább fogsz vergődni a hülyeségeiddel, de lassan megunjuk, és mindenki elmegy szépen aludni, aztán majd 1-2 hónap múlva megint folytatjuk valami bagatell trollkodás kapcsán.

Előzmény: Szlejer_ (43889)