spapda Creative Commons License 2013.07.22 0 0 43887

"És nézzenek oda, a Babettás csákkó nekiáll ezt is megmagyarázni, széjjelszakérteni!"

 

Nem én szakértem széjjel, hanem azok (kollégák, ismerősök), akik már voltak ott (nem is egyszer), és akiknek nagyobb hitele van a szememben, mint neked.

 

"Mondjuk érthető ez a viselkedésforma, hiszen a szarangolnál mindig van mit magyarázni, a hasonló hibákkal sosem szembesült, unott arccal bólogató Toyotásnak."

 

Az a baj kiscsibe, hogy semmit sem tudsz rólam, ezért beszélsz mindig nagy pofával baromságokat. De persze már megszoktuk. Például soha nem volt még angol autóm. FAIL! Aztán azt is tudhatnád (ha nem csak nagyképűen trollkodnál), hogy egész életemben csak japán autóim voltak, ahogy most is csak azok vannak, és 2x-es extoyotásként nem szorulok kioktatásra azzal kapcsolatban, hogy milyen unott arccal bólogató toyotásnak lenni. Harmadszor pedig nincs már Babettám, de jó buli volt, állandóan szerelni kellett, mint egy "szarangolt".

 

"Azé' örülök, hogy olyan kemény fickóval kelhettem birokra a nagy nyári uborkasezlony közepén, akit elönt az adrenalin, ha rámutat egy aknamezőre."

 

Az előző bekezdésben foglaltakat ismételve az a baj, hogy lövésed sincs arról, ki vagyok, mit csinálok, mi közöm azokhoz az aknamezőkhöz stb, de azért az arcod kellően nagy ahhoz, hogy nehezen viseld: benyögöd az afgán vízumot (amit bármelyik félnótás megkap egy marék ziziért), és mégsincs mindenki elájulva attól, hogy húdekeménycsávó.

 

De persze a feltett kérdésekre már nem érkezett válasz:

És mit csinálsz Afganisztánban? Ott rendes csúzli lesz a kezedben, vagy csak bogyózni mész?

 

Pedig ha rendesen megválaszolnád, talán rájönnénk, hogy tényleg kemény vagy, mittomén mész békemisszióba IED-t hatástalanítani vagy repteret őrizni.

Előzmény: Szlejer_ (43885)