Kezdőcefrész Creative Commons License 2013.07.22 0 0 87049

Természetesen azért kérdezgetek, mert nem tudom, tehát tanulni akarok, de sokfelől hallok mindenfélét, és azokra is rákérdezek... Ez is a tanulás része számomra... 87 ezer hozzászólást mégsem szeretnék végig olvasni, márcsak idő hiányában sem.

 

Lehetséges, hogy a hivatalos főzde lesz a dolog vége.

Arra, hogy minden adag gyümölcsöt külön cefrézzek, még véletlenül sem gondoltam, csak az "öreglány" infói álltak eddig rendelkezésemre, majd szépen tanulgatok innen, és majd következőre profibb lesz a dolog, sőt rengeteg vadszilva van még az érparton, tehát alkalmazhatom az általad javasolt módszert. Diszperzites vödör van bőven... Ha jól gondolom, a kiforrt cefréket egybe lehet végül önteni és egyben kifőzni... Vagy főzni is külön adagonként kell akkor?

 

Előzmény: peca_matyi (87045)