tmaria82 Creative Commons License 2013.07.22 0 0 28137

Kedves tp329!

Nagyon hasznosnak bizonyult a linked számomra!Igen nem lehet jósolni meddig  bírják és,hogy vajon lessz e túlélő.

Nagyon érzelgős vagyok én nem birom  ha egy állat elpusztul  lelkileg teljesen kiborulok.Olvasok  már mindent ,hogyan tudnék rajtuk segíteni!Tudod reményhal hal meg utoljára.Gondolkodtam  már rajta,hogy valakivel az egész állományt eltüntetem,de lelkileg ez nem megy  mindig hátha megmarad eszik iszik hátha meg már 2 héten túl vannak hátha!2 hete már csak sírok nap mint nap szembesülnöm kell a faszságommal ,hogy időben nem oltattam le! Kissé már az én egészségem is ráment gyomor ideg stb  Még álmomban is a nyulak vannak,hogy sikerült nagy részét megmenteni túlélték meg a kicsik sem lettek betegek.Komolyan mondom rendesen küzdök.Aztán lehet  a semmiért.

Viszont e gondolaton vagyok én is,hogy új egészséges állományt,de egyszerűen nem megy a meglévő eltüntetése! :( Kamillázom őket gyógyszeres víz  száraz széna,száraz lucerna kukoricát elvettem most csak zab ,árpa van előttük.

 

Calcummuscot is elő vadásztam amit a lányomnak szoktam adni megfázáskor.

Köszönöm tanácsaidat hasznosak és tényleg bármilyen jó tanácsot szívesen veszek hisz mint mondtam most kezdtem el 1 éve a tenyészetet.

 

Üdv:Marcsi

Előzmény: tp329 (28131)