pajti81 Creative Commons License 2013.07.21 0 0 126798

Szevasztok !

 

Ha fáradtak vagytok, el se olvassátok, mert megértem, ha túl fárasztó a nyomorom. De próbálok rövid lenni. 

 

Lenovo Laptop z580 sata vinyoval, gyárilag win9-al. Minden megy rajta, míg egyszer csak be nem raktam egy SSD-t. Amire win7-et akartam telepíteni. Fel is ment , de aztán rögtön hibákat generált, telepíteni sem lehetett marék programot, pedig drivereket lenovo honlapról töltöttem. Bios updateje a gépnek mai napig nincs. Ezután vissza régi sata vinyót , win 8 fel, saját egygombos lenovo telepítéssel, azt már tényleg művészet rosszul csinálni. mégis lefagy a wordpad, meg total commander ha külső vinyóra akarok másolni gépről és ha másolás közben csak kikattintok tc-ből. Tc - megfagy pár másodperc után.

Vettem egy IBM thinkpadot, bele SSD-t és hát az is érdekes dolgokat csinál. Pl sok proginál meg akarod nyitni , akár egy videofájlra rákatt, hozzá rendelt progi helyett feljön windows installer dolog és ez meg az hiba üzenet és nem indul. De ha a progit elindítom és úgy választom ki a lejátszandó fájt, csont nélkül. Ez igaz office progikra is.

 

Windows Installer hiba mint telepítéskor mint futáskor gyakran felbukkanó ismerős. Mind a három esetben. Mármint a lenovo sata win8-al illetve ssd win7 home el meg az ibm ssd win7pro el. 

 

Az összes window legális, licensem van hozzá eredeti lemezről vagy gyárilag rajt van vinyón.

 

Fő kérdés : hogy lehet 2 laptopon 3 vinyón 3 oprendszeren ugyanaz a hiba? 

 

Memoria teszt már futott rengeteget.

 

Köszönet a kitartóbbaknak :)