Törölt nick Creative Commons License 2013.07.21 0 0 126797

OFF hozzáfüzés ehhez:

 

"" legfeljebb kiderül hol van a pornófilm gyűjteményem :D""

 

Pedig ezirányban PONT komolyan aggódhatsz, hacsak nem kizárólag és kifejezetten a MILF kategóriára bux.

 

Tecciktudni ez nálunk ugymegy, pornó lefoglal, mellényes, fegyveres, kőbunkó bakancsos rendőr gépestül mindenestül elvisz, lakásod átforgat, átkutat.

 

Informatikus szakértő milliokért filmet kinyer, vhs-re átir(!), orvosszagértő megállapit. Százezrekért szintén, per perc.

Ez már mind a te bünügyi költséged ha találnak valamit. Fognak.

 

Mert onnantol talál egyetelen, ismétlem egyetlen szereplőt, aki szerinte ránézésre (!) <<18 akkro gyerekpornó. Sokan hiszik hogy nem az számit hogy néz ki a delikvens, ha igazoltan 18+ akkor oké. Nem, a magyar jog tiltja a "-18" KINÉZETET is.  

 

Azután a bírósegg dönt, akár előzetes, de mindenképpen tárgyalás, ítélet, esetleg sitt.

Ott meg a pedók nagy becsbe vannak ám, mármint a sitten.

Én ujragondolnám a helyedben.

 

 

Ilyenkor jön a "miér baxtatnának pont engemet"...de tudodmennyi ember gondolja-gondolta ezt? Akik aztán alkalmasint xar ócska akkor már semmirejó warez miatt, 5-6 éves elavult cuccok miatt kapták a felfüggesztett 2-3 éveket zsinórba, futószallagon?

 

Mindehhez elég egy _megfelelő_ feljelentés ám, csak a tyuxemére lépsz valakinek, aki kicsit jobb kapcsolatokkal rendelkezik, akár teljesen alacsony szintű belügyi vonalon.

 

Nem jó ezekkel játszani, az ilyesmi sosem a jogállamról szól, sem a megfigyelés, sem a továbbiak.  Poénkodva helyeselni meg éppenséggel kőostobaság.

 

Mindenki addig él illuziokba, amig egyszer kurvára meg nem égeti magát, na onnantol már kevésbé. UFF.

 

ON

 

 

 

 

 

Előzmény: tütyüke (126781)