spapda Creative Commons License 2013.07.20 0 0 43852

Ja, természetesen USA-ban legyártják, és vámmal, áfával, behajózással együtt olcsóbban kijön, mint a kínai motyó... Hát ez finoman szólva sem jellemző. Arról nem is beszélve, hogy az amerikai cégeknek általában szokott lenni honlapjuk, bár lehet, hogy csak én vagyok béna, és ezért nem találom, mindenesetre a Made in China teóriára viszont találni igazolást.

 

Nem mintha az számítana, hogy hol gyártják, csak úgy általában rühellni való, amikor egy feketéző zugkereskedő az amúgy is kétes üzelmeit "szimpatikusabbá" teszi azzal, hogy a -szintén garázsból áruló zugdílerekből álló- konkurenciát fikázza és konkrétan hazudik a termékről (hangsúlyozom: általánosságban fogalmaztam, mielőtt valaki rágalmazással vádolna).

 

Az oké, hogy a cég az USA-ból hoz be autókat, és ezzel együtt csörlőket is, de ettől még nem feltétlenül lesz amerikai gyártmány ott sem minden. Az sem rossz, hogy 8 éve a piacon vannak, de a cég csak 5 éve létezik, amit persze meg lehet magyarázni, de miért van az, hogy az ilyen cégek mindig csak a racing-bazar.hu-n nyomják az üzletet, sem webshopjuk nincs, sem a Vaterán nincsenek regisztrálva?

Előzmény: Ramm. (43850)