ento Creative Commons License 2013.07.14 0 0 313

"Ez a topic mindig megújul. A mérhetetlen ostobaságok gyűjtőhelye. Ennyi hipohonder embert egy rakáson..."

 

Talán már írtam: attól hogy valaki üldözési mániás, még lehet hogy tényleg üldözik.

Egyébként óvatosan a gőgös megnyilatkozásokkal, mert hasonló stílusban: végre írt nekünk egy tipikus "szakértő", akinek beszűkült elméjén talán csak lekezelő nagyképűsége nagyobb.

 

"Egy közeli mobiltorony a barátod. De ha ezt nem érted, hogy miért, akkor semmit nem értesz az egészből."

 

Már megbocsáss de a barátaimat megválogatom.

Hogy ki mit ért, és abból mennyit...

 

"6 évig éltem 8 méterrel 2x1kW rádióadó + 2x80W UHF TV adó + nagyon sokszor pár W mikrohullám alatt, közte szektorsugárzók. Sosem volt alvásgondom."

 

Én is használtam eleinte mobiltelefont. Akkor még csak hangátvitel volt és SMS. Ám a műszaki életben is ismert a kvantitás, kvalitás és addíció, egyik se mindegy. Nem mindegy hogy analóg vagy digitális, nem mindegy hogy milyen intenzitású, nem mindegy hogy hány forrásból jön egyszerre. Nagyon nem olyan a világ mint 5 vagy 10 vagy 15 éve.

Ha ezt nem érted, ne is kezdj el gondolkozni.

 

"Aki ezekkel a hulladék "Gigahertz Solutions" műszerekkel jár, az eleve elásta magát a témában minden komoly ember előtt. Azt seprűvel el kell kergetni!"

 

Műszerekről szívesen eszmét cserélek de sajnos ehhez nem tudok hozzászólni.

 

"Volt olyan, aki kihívott egy sötétzöld önjelölt sugármániást, megmérette a tervezett vásárlandó házánál a mágneses indukciót. 2 ezreléket mért, és mondta, hogy meneküljenek, meg ne vegyék. Aztán hazavitte őt a 47 éve lakott házába, ahol a hálószobában a dupláját mérte, messze minden távvezetéktől."

 

Itt is volt olyan, hogy a társasházban megmérette valaki a mágneses teret, a még elviselhető 30-40 nT helyett 100-200-at mértek. 20 méterre trafóház. Az illető elköltözött. Azóta jobban érzi magát.

A közelben nem volt sötétzöld személy.

 

Ui: a következő beírásban arról lesz szó, hogy az olaszok betiltották az okosmérőket(egészségügyi aggályok miatt), az angolok pedig felfüggesztették azok telepítését, ugyanazon ok miatt.

Esetleg visszkézből felvilágosíthatnád őket, hogy te nem érzel semmit, a felgyűlt rengeteg szakirodalom az elektroszmog romboló élettani hatásáról csak hipochonderek képzelgése, és különben is a szent határérték alatt van a smart meterek sugárzása, tehát mások sem érezhetnek abból semmit...

 

 

 

 

 

Előzmény: CiluHS (309)