gnprofit Creative Commons License 2013.07.13 0 0 28082

ok, értem.

Teljesítményben elég  a 30 ccm körüli berendezés.

Ahogy előzőleg is írtam, nem vagyok híve ezeknek a márkáknak - ez nem degradálás, egész egyszerűen nem bízom bennük. Nem egy kisgépszervízt látogatok és látok amit látok. Javítani való ezekből a márkából tevődik ki kb. 65-70%-ban.

Magyarul, amit megspórolsz egy ilyen készüléken árban, azt majd pár hónap esetleg év múlva kifizeted a szervízben alkatrészként.

Hosszútávon mindig bejön -ez nálam axióma.

Továbbra is azt javaslom, nézz körül a középkategóriában és ott is a 300ccm körüli gépeknél.

Áltlalam javasolt középkategóriás márkák: McCulloch - én is ilyet vettem most

esetleg Oleo Mac, Hitachi vagy Kavasaki -bár Kava alkatrész ellátása nehézkes és nem mindenhol van szervíz hozzá, bár nem is nagyon kell.

Oleohoz országos szervíz hálózat van és van alkatrész mindig, mindnehol. McCulloch Husi leányvállalat, csak olcsóbb kivitel és kicsit gyengébb alkatrészek - ezért közép kategória.

Amire neked kell életre szólóan ezek közül szerintem bármelyik gond és probléma nélkül megfelel az elvárásaidank és hosszútávon.

Amennyiben még is maradsz az eredeti elgondolásnál és veszel egy ... hadd ne írjak márkát, nem szeretnék senkit megsérteni - szóval ahhoz sajnos érdemi infót tapasztalat hiányában nem fogok tudni adni.

A fent leírtakból idézve mégegyszer - kisgépszervízbe folyamatosan járok a munkámból adódóan. Rendszeresen beszélgetek a szervizessel és az eladókkal is. Amit fentebb leírtam az általánosság, mindig vannak kivételek, de a kivétel erősíti a szabályt.

Természetesen pénztárca függő, én pedig nem szereténék senki zsebében turkálni.

Hogy melyik az a márka, ami a barkács kategóriában a legstrapabíróbb? Hááát ezt még senki nem tudta hitelt érdemlően megmondani. Én is megkérdeztem már nem egy szakitól, de mindenkinek egy kicsit hazahúzott a szive a vélemény formálásnál. Jelen esetben a fő márkának az al márkáit emelték ki... stb.

Üdv!

G.

 

Előzmény: ksyy (28068)