Beccikee Creative Commons License 2013.07.12 0 0 174

Sziasztok!

 

Már kb. két hónappal ezelőtt rátaláltam erre a fórumra, mert sajnos én is hasonló cipőben jártam és a két kicsi gyerkőcömnek kerestem utánfutót, ami képes kiváltani az autót, mert a jelenlegi benzinárak mellett kis távokon inkább biciklire ülök, hiszen komoly pénzt tudunk így megspórolni a párommal. Hetekig kerestem mire rátaláltam a TrendOtthon webáruházra, ahol megfizethető áron volt két gyermeknek is elegendő helyet nyújtó utánfutó. Amiket korábban találtam vagy nagyon drágák voltak nekünk, vagy nagyrészt egyszemélyesek, sajnos. Mi barnát rendeltünk belőle, hiszen ezen a színen abszolút nem látszik a kosz és a srácok, úgyis állandóan összekenik belülről is :)

Beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, mert tényleg elegendő helyet nyújt két gyermeknek is, sőt mindkét gyerek külön-külön biztonsági övvel biztonságosan beleültethető az ülésbe. Múlt héten a helyi ABC előtt eldőlt a bicikli, viszont ekkor jött az újabb pozitív élmény, hiszen a kerékpár utánfutó állva maradt, mert a csatlakozási pont, ilyenkor körbeforog szerencsénkre.  

aqvafil-nek gratulálok a megépített utánfutóhoz, hasonlót lehet kapni a TrendOtthon webáruházba is készen, igaz valószínűleg drágább is mint megépíteni, de sajnos a páromat nem a barkácstudásáért szeretem :) 
Ha ugyanebben a cipőben jártok mint mi, nézzetek szét a webáruházban, nekünk abszolút pozitv a véleményünk és sok gondot levett a kerékpár utánfutó a vállaunkról.

 

A link: www.trendotthon.hu/kerekpar-utanfuto

 

Bízom benne, hogy tudtam egy kicsit segíteni, hátha másnak aki pont ilyet keres, nem kell hetekig keresgélnie.

 

 

Előzmény: csipike01 (173)