Dydand Creative Commons License 2013.07.10 0 0 44107

Ez így teljesen érthető! ;)

 

Ha baráti társasággal mentek sokkal praktikusabb, ha nem kell nézni egy-egy este, vagy baráti beszélgetés alkalmával, hogy ki mit evett, vagy ivott, és ki mit is kell fizessen. Nekem is rengeteg ilyen ismerősöm van, mi viszont pl. olyanok vagyunk, hogy szeretünk magunkban nyaralni, nem szeretünk másokhoz alkalmazkodni.

 

adnaw álláspontját is teljes mértékben támogatom: kisgyermekkel ez a lehető legjobb megoldás.

 

Viszont nagyon sokan azért mennek, hogy reggeltől estig ehessenek (és ebből lesznek aztán a félreértések, mert nem néznek utána mikor és mit foglal magában az AI szolgáltatás).

 

Én magam úgy vagyok vele, hogy ha elmegyek bárhová, akkor szeretem a helyi ízeket végigkóstolni a helyiekkel együtt, megismerni a helyi kultúrát, szokásokat, embereket, hangulatot (persze ha tengerről van szó akkor fürdésekkel együtt;), amit egy nagy hotel és egy AI nekem nem tud ebben a formában megadni. Plusz egy ilyen pár százezres nagyságrendű tételből inkább megyek Thaiföldre (szintén saját szervezés és egyéni kaja).

 

Ahogy írtad is nem vagyunk egyformák;) Nekem pl. hatalmas élmény megalkudni egy-egy helyi halásszal, hogy vigyen ki hajnalban a csónakjával/hajójával, és én közben hadd figyelhessem, fotózhassam azt, amit csinál. Másnak az az élmény, ha elmehet egy delfináriumba és ott nézhet meg egy előadást. 

 

Mindenki kíváncsi egy-egy adott területre/nyaralóhelyre, és az a fantasztikus benne -szerintem- hogy mindenki más és más szempontok alapján kíváncsi rá, élvezi azt. Neked az a kényelem, hogy reggel leballagsz az étterembe reggelizni, nekem az a kaland, hogy elballagok a helyi pékségbe a reggeliért, vagy eszem a kikötőben hajnalban egy finom friss halat. 

 

Mások vagyunk, máshogy nézünk a világra. De ez nem feltétlenül baj ;)

 

 

Előzmény: nitricircus (44092)