Törölt nick Creative Commons License 2013.07.08 0 0 38935

Köszi, bár igazából ez olyan, amilyen, ezekből az alapanyagokból ennél egyszerűbbet nem lehet. :D

Ja, van még néhány kép, amit mégis közzéteszek, mert beszéltünk róla aminap, vagy a technológiát mutatnám.


Múltkor volt szó az oreganóról. Most fog egészen virágozni, nemsokára tarra vágom. Még így fetrengősen is sok helyütt megvan 60 centi magas, vagy még nagyobb.

 
Ez az a placc, amit a lejtőn vízszintbe hoztam akácrönk-támfallal. Egyelőre tök üres, mert még kell bele tölteni egy kis jó földet. Most még kissé homokos. Utána is homokos lesz, csak legalább lesz benne egy kis vályogos homok is. :D Jövőre itt főként fűszer lesz.


Így vetettem a cukkinit, 18 tövet. (Másott van még egy fészek cukkini meg 6 fészek csillagtök is.) Egy sor napraforgó, hogy kicsit árnyékolja a tűző napon, egy sor cukkini, kicsit ritkásabban, hogy elférjen mellette a napraforgó is, közöttük fekete luggalt fólia. Még gondolkodom, hogy kicsapjak-e minden második napraforgót, nehogy túl sok vizet szívjon el.


Korall paradicsom. Ezt csak azért mutatom, mert idén először tettem fekete fóliacsíkokat a pari alá is, és teljesen jól szuperál. (A fóliát is "vetésforgózom", ez tavaly a kukorica alatt volt.)


Ez két kép arról, hogy a helyre vetett terményekben mekkora kárt tett a lótücsök. A futóbabnak kb. cak a harmada maradt ép, bár arr ól épp nincs kép, de látom a lerágott csonkokat. A kukricában ott vannak nagyobb üres helyek, ahol járatokat láttam, a póréhagymában (bal oldali kép) szintén. Pedig istenbiza, nincs olyan sok, mint itt némelyek mondják, néhány dög műveli ezt.

Előzmény: CBNora (38933)