Törölt nick Creative Commons License 2013.07.08 0 0 50867

Kérlek magyarázd meg azoknak akik a papi miatt vettek rádiót, hogy miért jó ez nekik,papi nélkül!

 

Ez bizony gáz. Azok akik a papi miatt vettek rádiót most jogosan kérdezik, hogy mán miért lett bezárva, hát most mivel fogok kiréjdiózni a gödörből.

 

Vannak új projektek folyamatban de ahogy te nem vagy hajlandó felfedni ,hogy ki vagy így én sem akarok beszélni a dolgainkról egy idegennek!

 

Ez annyit jelet a pornép nyelvén, hogy ha rádiózni akar akkor vegyen új réjdiót a kardosdokitól és a játék zavarmentesen mehet tovább a maga megszokott medrében immáron a jól bejáratott és felfuttatott 23cm álomsávon illegálisan!!!!

 

Csak idő kérdése és megjelennek majd a 23 centis játékok az oldalán. Úgy látszik a puxivuxik már nem hoznak annyit a konyhára mint az elején, igaz az 50% árrés busásan fizet, de új projektek, új bevételi források kellenek. Mint tudjuk a táncolós bulizós gázmaszkos estek, valamint az állítólagos károkozások jócskán lecsappantották a csapat büdzséjét valamivel pumpálni kell a zsebekbe a kiesett pénzeket.

 

Majd amikor a kalóz illegális freebandnek kinevezett 23cm is bedöglik ismét kitalálnak megint valami új bevételi lehetőséget. Nem rádiózás ez kéremszépen, hanem jól megszervezett üzlet.

 

Ennyi,befejeztem,nem kívánom folytatni a magyarázkodást tovább!

 

Ezt már hallottuk de mindig itt vagy(tok)!!!! Kalóz piréz(ek)!!!!!

73DX QSY 27.555

Előzmény: Szarvasölő (50824)