johnny37 Creative Commons License 2013.07.07 0 0 44025

Szia Utazó!

 

"Valamikor késő éjszaka leszünk a határnál! Hol tudjuk olyankor megvenni a matricát?"

 

Aug.6-a még odébb van, remélem addig valaki csak feljelenti a szarházit. De lehet, ha 10 levással próbálkozol, az is megoldás. Sajnos nálam csak EUR volt, és csúnyán befaltam a dolgot. Utánam egy bolgár kért két matricát, és egy 20-ast dobott be. Több szó nem esett ... Nem néztem magát a Shell kutat, hogy árul-e vinyettát. Azt tudom tavalyról, hogy a Napospart környéki kutak (pl. Aheloy) biztosan árulnak, így valszeg más kutaknál is lehet kapni.

 

Parkolás:
Az NBS-nek nincs saját parkolója, minket a Continental szálló parkolójába irányítottak. Nem igazán ajánlottak alternatívát. Fizetni az NBS recepcióján lehet (napi, vagy heti kontingens van), és az adatokkal kitöltött cetlivel kell az adott szálloda parkolójában jelentkezni. A recepció készségesen elirányít, hogy jutsz oda.

 

Egyébként teljes a nagyüzem, vízben és szárazföldön egyaránt. A heverők foglalására használt törülközőket módszeresen gyűjtik kb. félóránként, és a Mini Disco nézőterének padjaira rakják. Lehet turkálni ... :D  Erre most már magyar nyelvű felirat is figyelmeztet.

 

Írd meg mire lennél kíváncsi, nagyon szívesen beszámolok mindenről, amiről tudok. Nem vagyok állandóan gépnél, a recepció melletti lobbyban van csak wifi, innen netezek néha.

 

Üdv,

Johnny

Előzmény: Utazó75 (44020)