5fakb48 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 7

A 6 év alatt addig sikerült eljutnom, hogy tenyésztés, és célzott kezelés. De valószinűleg az általad emlitett masszázsra is szükség lesz.

 

Az egész egy kezeletlen hőgycsőgyulladással kezdődött (ureaplazma). Majd később már az ejakulátumból tenyészett ki. De itt ugye az volt a bukó, hogy mire eljutottam a tenyésztésig, nem nézték csak az általános baktereket, ureaplamát meg a többit nem... Ezt egy két hetes Doxyciclin kúrával sikerült eltüntetni. Ezután jött az Enterococcus faecalis, majd ehhez még hozzá E.coli. A kettő együtt iszonyatos izületi tüneteket okozott. Térdek, csukló, kezek égés, szúrás. Az arcomon égés... Még medrolt is irtak  fel rá, de szart sem ért.. 

 

Mig az Enterococcus egymaga volt a prosztatámban, kaptam rá kezelést, de rövid ideig, azokra az antibiotikumokra rezisztens lett. 

 

A következő tenyésztés mikor volt, már e.coli is kitenyészett, ekkor Summetrolimot irtak fel, amire enterococcus rezisztens volt. 1 hónapig szedtem, szart sem ért. Ezután Augmentin jött, ez már mindkét bakétiumra hatott, de csak az enterococcus tűnt e. Viszont vele együtt megszűntek az izületi panaszok, és a többi tünt is enyhült. De a coli még midnig kitenyészett. Most 3 hónapig kell szednem Xorimaxot, minden rendben ment 5 hétig, amikor hirtelen visszatért az artrózis... Úgyhogy most megint reménytelenne érzem a helyzetet. Ez a legrosszabb tünet mind közül. 

 

Egyébként tüneti kezelésre kisvirágú füzike nagyon jó, főleg húgycső égésre és prosztata diszkomfort érzésre, szinte tünetmentessé tesz, és még aránylag olcsó is. Azt viszont nem tudom, hogy hosszú távú használata okoz-e valamilyen maradandó kárt a szervezeetemnek. Idestova fél éve küldöm napi 2x1 filter. 

 

Tudsz ajánlani jó orvost? Utánaolvasgatva a neten a masszázsnak, mindenképp megbizható szakmber kell. Egyszer már csinálták ezt velem, de akkor csak a tenyésztés miatt.

 

 

Előzmény: teletabiii (2)