handesen Creative Commons License 2013.07.03 0 0 52427

Na közben, leírom hogy jártam.

5 főnél, enyhe gumi nyekergés hang, kb 20km er után megállás, megnézés mi lehet az okozó. enyhe gumiszag érződik, ill út szélén aláfekvés után látható, hogy a gumi belül "tisztább" azaz ott a ludas. Mivel tudtam, hogy Franciakocsi betegség, és erre már fél éve számítottam, így nem lepett meg. Hátsó híd csere.  Komplett felújjítás, 60.000 FT, első futómű felújítása/alkatrészek cseréje, ill jobb első felni 40.000 FT

Anno, cseréltem rajta Hátsó féket. kompletten, tárcsa-fékbetét... mivel már eléggé nyekergett.... A bibi csak annyi, hogy azóta is nyekereg, szerelőm szerint, kell neki pár ezer km míg összekopik.... Alkatrészeket ő intézte, így nem tudom mennyire illik össze, de nem lehet ezt megszűntetni ? Haverom mondta, kenjem be rézpasztával, az beválik ?

Ill. ekkor a kipufogóm kijukadt, elég morci hangja lett, beheggesztette , de megint előjött a hang, valószínűleg megint letört, vagy nem tudom, lassan lehet rávenni szerintem, hiszen elfogy a heggeszthető anyag...

 

A futóművel kapcsolatban: Láthatólag fentebb került a hátulja, eddig üresen is ült, hát 5 fővel elég szépen lent volt...  kb a gumit is elfedte felül.

Jelenleg üresen +10Cm környékével magasabb lett, láthatólag egyenes a kerék, azaz nem dőlt, így meg vagyok vele elégedve. 1 év gari van rá.

 26.-án lejár a műszaki, a nyári gumim elég kopott, ez év az utolsó neki. a gumi miatt megakadhat a műszakin ?