Törölt nick Creative Commons License 2013.06.24 0 0 4659

Végre még valaki aki azt vallja magáról, hogy hetero és izgul a shemale-okra. Én is hetero vagyok és nagyon gerjedek rájuk. Az igazi nőcis kukis lányokra. Sőt ha pornót nézek akkor is olyat keresek ahol még a hangja is nőies vagy inkább lehalkítom mert viszont férfival nem tudnék szexelni. 

Az, hogy farka van az meg nem izgat.Sőőt, nagyon is felizgat.... Ők akkor is nagymellű, széparcú női életet élő csajok. Az anális szexről annyit, hogy a férfiak is tudják élvezni ha hátulról izgatják. Én már izgattam magam az ujjaimmal illetve dildóval (főleg a prosztatát kell dörzsölni) és komolyan mondom, olyan orgazmusom van olyankor, hogy beleremegek és az ájulás kerülget. Főleg ha jó sokáig izgatom magam,péniszgyűrűvel elszorítom egy kicsit és úgy verem ki a farkam. Szóval engem egy fullos shemale csaj simán megdughatna. Nagyon tudnám élvezni. 

A szopás pedig egyenesen felizgat, ha arra gondolok, hogy egy gyönyörű "nőt" ugyanúgy kényeztetek mint ahogy ő engem. Sokszor gondolkoztam már rajta, ha én szopnék akkor hogyan csinálnám. Biztosan odaadó lennék, még rám is élvezhetne vagy akár le is nyelném neki.

 

Egy szó mint száz, szerintem aki gerjed a shemaleokra az nem feltétlen buzi, csak perverz. Én imádom a gyönyörű nöket és a gyönyörű shemaleokat viszont a férfiakat nem. Egyszer tuti elmegyek egy shemale csajhoz,de sajnos még Magyarországon még nincs olyan akivel el tudnék képzelni pár kellemes órát. 

 

Nekik tudna valaki nem-et mondani? Mert én tuti nem, akár jöhetne mind egyszerre........ Sorba bekapnám a farkukat....

 

 

 

Előzmény: xPETYx (4658)