somlogalus Creative Commons License 2013.06.22 0 0 4246

Kedves Velorex-tulajdonosok!

 

Tudom, nagy kéréssel fordulok hozzátok, de nincs jobb ötletem.

Az a helyzet, hogy édesapámnak jövő héten lesz a névnapja. Szeretném meglepni.

Az az ötletem támadt, hogy felkutatom azt a Velorexet, melyet valaha ő rakott össze haló poraiból. Ez sikerült is, de sajnos nincs már forgalomba helyezve.

Pedig nekem az a tervem, hogy egy napra visszahozom apa ifjúságát és szerzek neki kölcsön egy Velorexet, amit nemcsak csodálhat, hanem vezethet is, elviheti vele az unokáját.

 

Hangsúlyozom, pontosan tudom, hogy akinek ilyen bőregere van, annak nemcsak autó ez a jármű, hanem annál sokat többet jelent, a szeme fénye. Tudom azt is, hogy rettentő nagy kérés, hogy akár egy napra is váljon meg tőle a gazdája. Mégis kérlek titeket, ha tudtok valakit, aki hajlandó lenne erre az áldozatra, mindenképp jelezzétek nekem.

 

Természetesen nem kérem ingyen. Az árról megegyezünk. De azt hiszem, ez nemcsak pénz kérdése.

Valami, amit tudnotok kell: édesapám több mint 45 éve vezet és pontosan tudja a Velo értékét is. Ismeri és szereti ezt a típust. Nem arra kell neki, hogy kinyírja, csupán, hogy még egyszer vezethesse, érezhesse, ahogy dübörög alatta.

Amikor még kicsi voltam két-három roncsból épített a fiával egy működőképes Velot. Olyannyira sajátkezűleg újították fel, hogy még a bőrüléseket és a ponyvát is ők készítették. Ugyan nem a hagyományos ponyvából, hanem műbőrből, de nagyon tetszetős lett. Csak aztán meg kellett válnia tőle.

 

Tehát, ha valaki kölcsönadna 1 napra egy forgalmival rendelkező Velorexet, nagyon nagy örömöt okozna vele.

Előre is köszönöm!