Törölt nick Creative Commons License 2013.06.17 0 0 40727

Nazo: Most hogy mondod, elgondolkoztam, valóban elég széles ahhoz hogy biciklin kívül mással is rámenjenek, és ez elég is lesz ahhoz hogy így is történjen. Van ugyan az elején egy vaskos sorompó meg egy behajtani tilos tábla is, de a sorompó pl korán reggel is nyitva volt, szóval szerintem szabad a pálya.


Valóban kaszáló ez a rét, ez látszik is a 2010-es képeinken:
akkor és most


Nem néztem milyen alapból finanszírozták, de az biztos hogy annak a  határokon átnyúló kerékpárútnak a része, amely Sárospatakot és Sátoraljaújhelyt köti össze Kassával.
Nagypapi! Gyakorlatilag ezen a bicikliúton megy a kéktúra. Még a GPS szerint is, vagy csak kevéssel tér el tőle, itt-ott talán maximum 10-15 méterrel. Nem hinném hogy bárki is le fog térni róla, nem is lenne sok értelme.
Füzérkomlóstól Bózsváig a TTT fórumban leírtak most is helytállóak. Muszáj kimenni az aszfaltra, én ezt éppen ott tettem meg ahol a legmesszebb volt az aszfalt az ösvénytől, Nyíri után nem sokkal, de nem volt más választásom. A kéktúra ösvénye és az autóút közt pedig már nem volt külön bicikliút.
Güszi! Füzérkomlós után a régi Hegyközi Kisvasút végállomásánál erősen elkanyarodik ez a kerékpárút a kéktúra ösvényétől és ha jól következtettem akkor beletorkollik a Nyíri-Kisbózsva közti keskeny autóútba, és azon vezet tovább.Ezt támasztja alá az amit nagypapinak írtam, és az hogy később mikor már kocsival is erre jártunk akkor kb 40-50 biciklis gyerkőc jött velünk szembe, Füzérre tartottak. (megkérdeztük)

az erdőszélen elkanyarodik a kerékpárút jobbra, a kéktúra pedig egyenesen halad tovább a régi kisvasút nyomvonalán