b3nc333 Creative Commons License 2013.06.17 0 0 50439

Kedves Panabubus:

Előszőr is elnézést ha megbántottalak. Viszont a panaszkodás részét kár volna tagadnod, ezt írtad ugyanis: "miért kell nekem hasoncsúszva megtanulni az angolt(németet etc.) ha ki akarok menni egy kóülországi kanyarra, amikor itt a  pöffeteg-gomba turista szinte sértve érzi magát, hogy nem akarom megérteni az angol hablatyot amikor kérdez valamit?"

 

Én erre írtam hogy a panaszt ott lehet elintézni. Semmi baj azzal hogy segítséget kérsz, én magam is próbáltam segíteni, megnéztem pár helyet ahol fenntlehet, viszont nem találtam. 

Semmi baj azzal ha kéz alatt vetted. Ettől függetlenül és nem elitélendően írtam, hogy a forgalmazótól meglehet kérdezni, ugyanis magyarországon tudtommal van egy olyan fogyasztóvédelmi törvény, hogy a magyarországon forgalmazott termékekhez, a forgalmazó köteles magyar nyelvű használati útmutatót is mellékelni. Saját tapasztalatból írom, hogy én is vettem már kéz alatt dolgokat, és a hivatalos forgalmazó nem kérdezte hogy náluk vettem-e, viszont készségesen adtak egy linket, ahonnan letölthettem. 

Ha viszont a forgalmazó erre nem hajlandó, meglehet kérdezni tőlük hogy megkérdezd-e a fogyasztóvédelmet. Ha ezután sem hajlandóak, akkor rajtad múlik hogy tovább bíbelődsz, vagy megtanulsz pár szót angolul. 

 

Remélem így már érthetőbb a tömör válaszom. 

Előzmény: panabubus (50437)