rkyra Creative Commons License 2013.06.13 0 0 11215

Mert ha nem találod Hlavka Jánost, lehet nem is itt született. Én is kutatok most Morva területen, és van is olyan név a településen, de nem találom a fiú születését. Pedig a házassága alapján még az apja neve is stimmelne. Így pedig nem lehet összekötni, mert nem fogsz tudni nyugodtan hátradőlni, hogy ez egy tuti adat. Szlovákiában szintén ugyan így akadtam el. De mivel a családtagjaimnak is kutatok, és egyszer talán fent lesz minden adat, nem szeretnék úgy most nekik bármit is átadni, hogy kiderül az egészet elrontottam, mert azt hittem hogy...

 

Bár a FamilySearch indexelt változata nagyon hibás, de még ekkor is rengeteg infót ki lehet belőle nyerni. A szlovákoktól nagyon sok adat van fent. Én is az alapján követtem végig a vándorlásukat, de az első gyermekük és feltehetően a házassági helyük pont nincs meg. Bosszantó, de meg kell vele békélni. Én arra gondolok, hogy majd ha nyugdíjas leszek folytatom/befejezem. :)

Oldalágakat nem nézek, csak a gyerekek születését veszem fel a fára, így is több mint 1400 személynél tartok. És messze nem a számokra vagyok büszke, hanem arra, hogy a sok kutatás mellett már lassan az összes felmenő nevét kívülről tudom.

 

Viktória ágát miért nem kutatod? 

 

Győrbe nem lenne érdemes leutazni azért a pár adatért, hogy tovább tudjál menni?

Előzmény: mamu66 (11214)