JGab Creative Commons License 2013.06.07 0 0 7986

Volt itt egyszer egy komment, hivatalos OR-esnek tűnik (e-mail cím, stb), persze ki tudja.

Reklám volt, de még ebben is azt állítják, hogy ők nem értékesítik a jogot. Kiemeltem a vonatkozó részt.

Az itt leírtak alapján szerintem aktívan semmit nem tesznek az értékesítésért.

 

 

Online Resorts válasz | megnéz | könyvjelző 2012.05.15 14:22:01 © (147)

Kedves Érdeklődő !

 

Gyüre Eszter vagyok az Online Resorts kft. Ügyfélkapcsolati munkatársa. A minap böngésztem az interneten és futottam bele az Ön kérdésébe. Engedje meg, hogy néhány mondatban reagáljak. Gondolom valamely klubtagunk tapasztalataira számít, hiszen amiket én írok nem túl objektívek, viszont tények.

 

Cégünk szolgáltatásai között elsősorban az üdülési hetek cseréje, bérbeadása szerepel, melyek kiegészülnek extra szolgáltatásokkal, például extra üdülések külföldön. Ezen felül üzemeltetünk egy, a szakma által is elismert (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének társult tagjai lettünk), hazai szállásfoglalási portált is. Amennyiben objektívabb képet szeretne rólunk kapni, olvasgassa a szakmai lapokat (pl.: Turizmus panorama), rendszeresen írnak rólunk.

 

Kimondottan üdülési jogok értékesítésével nem foglalkozunk, viszont klubrendszerünkön belül segíteni tudjuk klubtagjainkat, hogy minél könyebben el tudják adni üdülési jogaikat. Ez a szolgáltatásunk jutalékos rendszerben üzemel, senkitől nem kérünk és nem is fogadnánk el pénzt előre.

 

Honlapunkon a klubtagságunkhoz kapcsolódó összes dokumentumot és szerződést bárki elolvashatja, mielőtt csatlakozna rendszerünkhöz.

 

Remélem tudtam segíteni és amennyiben további kérdései lennének, hívja ügyfélszolgálati irodánkat vagy ügyfélfogadási napokon látogasson meg minket.

 

 

 

Előzmény: Cucu73 (7984)