Lud Creative Commons License 2013.06.06 0 0 40507

akkor valamit félreértettem.

 

amit tettem, hogy megfogalmaztam mit tartok hasznosnak és mit kevésbé. jó hallani, hogy sok gondolatom már okafogyott, mert szerepel az MTSz to-do listáján.

és várom hogy milyen szép lesz.

ez lehet lesajnálni. volt hogy térképet rajzoltam, volt hogy jelzést festettem, turistatérképet korrigáltam, most turistafronton csak "élősködök". de nem is számít, hogy csináltam-e valaha valamit. minden önkéntes munkának olyan szellemiségben kell készülnie, hogy azok is feltételek nélkül élvezhessék, akik semmit nem tettek érte. ha nem így van megette a fene. persze jól esik a vállveregetés, és rosszul esik a stílustalan kritika, de utóbbiból itt szerintem nem volt.

 

ezt a videós dolgot meg megint csak nem értettem. a kollega olyan helyen "kereste" a jezést ahol nincs is OKT, ha jól értelmeztem. számomra az az olvasata a dolognak, hogy az OKT olyan szinten legyen jelölve, dokumentálva, támogatva, kitáblázva, pihenőhelyezve, ami méltó arra, hogy tényleg egy napon emlegessék más sláger trekkingutakkal. lehet hogy ez már kicsit túlzás lesz egyes hardcore turisták számára, de úgy gondolom az OKT esetében szélesebb tömegekhez kell igazítani a lécet. ehhez az kell, hogy az egyszeri turista nagy biztonsággal tudjon eljutni egyik pecsételőhelytől a másikig a jelzést követve, és igényének megfelelő információhoz jusson egy helyről, ami célszerűen a kektura.hu kell legyen.

 

 

 

 

Előzmény: Güsziológus (40501)