Lud Creative Commons License 2013.06.06 0 0 40503

hidd el, tudom.

a tuhu egy svájcibicska, de van amikor egy mezei kenyérvágó késre van szükség.

egyrészt a tuhu szintmetszet nem ad támpontot melyik érték melyik térképi ponthoz tartozik, másrészt ez egy dinamikus nézet, tehát ha valami gubanc van egy apró szakaszon, akkor ugrott a szintábra. erre mondom, hogy a tuhu lehet egy jó alap, aminek a számadataiból gyártható "okos szintdiagram". a kektura.hu-ra egy ilyen statikus JPG kép kell. ha változás van egy szakaszon akkor újra kell generálni, csinosítani feltölteni, ennyi.

mellesleg az útvonaltervezés nem minden esetben működik a tuhu-n. tudom valaki meghackelte és azóta nem 100% minden. és mi van ha megint valaki meghackeli?

tudom nálad nem vagyok népszerű a véleményemmel, de maximálisan egyetértek vele, hogy a kektura.hu-n mindenképpen saját gépről, saját helyen tárolt adatokból dolgozzon bármilyen dinamikus adat generátor. másik véleményem, ami talán még eretnekebb, hogy a tuhu átadhatna minden adatot az MTSZ-nek. tudom naív vagyok, de úgy gondolom mindkét társaság nonprofit és mindkettő ugyanazt a réteget szolgálja - a turistákat, természetjárókat.

persze azt is látom hogy ez úgy működik, mint a nemrégiben belinket Brian élete videón :)

Előzmény: HEV (40500)