hörpölin Creative Commons License 2013.06.06 0 0 40496

"...elférne rajta egy szintdiagram..."

 

Az bizony elférne rajta, de ahhoz egyelőre még hozzám kell ellátogatni: :-)

 

Teljes méretében is megtekinthető:

http://www.kektura.click.hu/OKT/uj-szintmetszetek/nagy/szakasz-31.png

 

Átvehetnék a szintmetszeteket tőlem is, odaadnám szívességből, de nem sok értelme van, hiszen ezek az adatok a saját felmérésemen alapulnak, és ezek úgysem fognak megegyezni a most kezdődő hivatalos felmérés eredményeivel. Márpedig az adatok forrásának azonosnak kellene lennie. Bár ezelőtt pár héttel odaadtam a saját feldolgozott adataimat az MTSZ-nek, mert kérték.

 

Alapvetően szerintem nyitott kapukat döngetsz, mert az új kéktúra honlap már eleve ilyen lesz! Szöveges leírás, fényképek, szintmetszet, térképen is megtekinthető, de le is tölthető track, hogy térképvázlet lesz-e, azt nem tudom. De tömegközlekedési informácók lesznek. Állítólag már folynak az egyeztetések, hogy linkre kattintva az adott vasúti- vagy buszmegálló aktuális menetrendje nyíljon meg. Olyan lapot kapunk majd, hogy a tíz körmünket megnyalhatjuk utána!

 

A szöveges leírásokat is aktualizálni kellene rendszeresen, ezt vállalnám is (bár nem kértek meg rá), ha már egyszer egy részüket megírtam (egy másik részüket HEV készítette), csak nem sok időm van most erre. Alapvetően annyi az egész, hogy ha valahol változás van, le kellene menni és végigjárni a megváltozott utat, aztán javítani a szöveges leírást. 

Előzmény: Lud (40495)