kemenyadam Creative Commons License 2013.06.04 0 0 1305

Közben játszom tovább a menetrenddel és azért kerültek elő más problémák is:

- több helyen is előjön ez a vágányút problémázás: Holyheadnél két helyen is: Amikor az RRL-re kell bejárni, illetve ha a 3 peronról menne a gép az engine neck-re, illetve Llandudno Jn-nél a Quay Sidingből a Fright Depo felé.

- az 5Dxx vonatokkal is van pár probléma: Egyrészt ahogy kihúznak a Quay Siding-be az LJ258 környékén áll meg és nem fér be mögé az irányváltó mozdony (ami azért is macerás, mert addigra az elejéről lekapcsolja az eddigi mozdonyt és menne a Fright Depoba), ráadásul a szabály sem működik rendesen, a mozdony leakasztása után nem jelenik meg a következő mozdony, csak ha a rule-t töröltem a menetrendből.

- a Holywell-nél az Up oldalon körüljáró vonatok hossza el lett méretezve, nem férnek be a HJ 10-HJ 26 közé, hogy beférjen a goods vágányra fel kell küldeni a HJ 9-ig. Csak a probléma ott kezdődik, hogy a menetrend szerint a csonkák segítségével az up siding-en kellene körüljárni, amely útvonalat viszont a vonat blokkolja.

Eddig kb. ennyivel találkoztam. Viszont valószínűleg nem hiba, de nálam nagyon hajlamos beállni a Holywell Jn-Rockcliffe Hall szakasz, folyamatosan küldözgetve a vonatokat is volt olyan tehervonat, amelyet csak 2 óra késéssel tudtam csak átnyomni a szakaszon.